Svet

Region

Zaboravljena i od dece i od svih: Težak život nekada popularne pevačice!

Nekada popularna pevačica Šinejd O'Konor poslednjih godina vodi veoma težak život, jer se bori sa raznim psihičkim problemima, a sudeći po njenom iskrenom video obraćanju javnosti, pored svih koji su je zaboravili i okrenuli leđa, i njena deca su to isto učinila.

Zaboravljena i od dece i od svih: Težak život nekada popularne pevačice! Foto: Screenshot YouTube



Šinejd O'Konor obratila se fanovima i javnosti na društvenoj mreži Fejsbuk i pokazala da se grčevito bori da izađe kao pobednik iz problema koji je muče poslednjih nekoliko godina. Sa setom u glasu i suzama u očima, sa svojim pratiocima je podelila najnovije detalje svog tužnog života. Naime, ona sada živi sama u hotelu na kraju Nju Džerzija i niko od njenih najbližih ne mari za njene probleme. - Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čoveka na Zemlji koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste- naglasila je vlasnica svetskog hita "Nothing compares to you".

- Deco moja, vama je prihvatvljivo da vam majka živi u hotelu? Zar nisam vredna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje dece, svega što sam ti dala... Da, pisala sam neke besne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta? - dodala je pevačica i naglasila da je ovaj video podelila kako se i ljudi slični njoj širom sveta ne bi osećali odbačenima.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>