Region

Svet

HIT LETA 2017: Glasanje je počelo!

Pred nama je još jedno vrelo leto, a Svet Plus portal odlučio je da zajedno sa vama izabere HIT LETA 2017, odnosno pesmu koja zaslužuje da ponese epitet najslušanije.

HIT LETA 2017: Glasanje je počelo! Foto: Svet Plus



Iako verujemo, da su zaista zaslužili da se nađu u samom vrhu, a samim tim i u izboru za HIT LETA 2017, ovom anketom želimo da saznamo i da li opravdano imaju milionske preglede na kanalu Jutjuba. U izboru učestvuje 17 pesma, koje su po mnogima pravi letnji hitovi, a vaš sud biće konačan. Putem ankete na portalu  SVET PLUS  koja je od danas aktivna, svojim glasovima izabraćete pesmu koja će obeležiti LETO 2017. Postojaće 4 kruga, a na svakih sedam dana, četiri pesme koje budu imale najmanje vaših glasova biće eliminisane sa liste. Pobednika proglašavamo 8. septembra. Možete glasati sa svih browsera putem vaših računara, tableta mobilnih telefona.

U ovom izboru učestvuju i dva debitanta, Stefan Živojinović i Elena Karić, čije su pesme za kratko vreme postale hitovi, a da li su se zasluženo našli na listi izbora za hit leta, odlučićete isključivo vi svojim glasovima.

Napominjemo, da ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača, biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT ovog leta na našem portalu.

 

Viber

Autor: Svet Plus
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>