Region

Svet

Region

Akcija JA VOLIM DOMAĆI FILM zabeležila veliki uspeh!

Akcija JA VOLIM DOMAĆI FILM, koja je sprovedena sinoć, doživela je veliki uspeh, a publika je uživala u filmskim hitovima.

Akcija JA VOLIM DOMAĆI FILM zabeležila veliki uspeh! Foto: PromoAkcija „Ja volim domaći film“, opravdala je svoj naziv jer je u dva bioskopa, beogradskom Roda Cineplex i novosadskom Arena Cineplex svoju ljubav prema domaćem filmu potvrdilo više hiljada gledalaca. U punim salama, po ceni ulaznice od samo sto dinara, gledaoci u ova dva bioskopa, u dva grada, bili su u prilici da na bis pogledaju domaća ostvarenja: Biser Bojane, Kozje uši, Zona Zamfirova 2, Pored mene, Jesen samuraja, Igla ispod praga, Dnevnik mašinovođe, Na mlečnom putu, Santa Maria della Salute i Vojna akademija 3 – Novi početak.

Akcija je sa uspehom sprovedena i u čak sedam gradova Srbije – Smederevu, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Aleksincu, Zrenjaninu, Pančevu i Lazarevcu, putem mreže Mobil 3D Cinema. „Na ovaj način pripremili smo se za sezonu novih domaćih naslova koji obećavaju. Fantastična posećenost ove akcije samo je još jedan dokaz da se publika vratila u bioskope i da je domaći film jedna od najgledanijih kategorija kod nas“,  izjavio je Zoran Cvetanović, vlasnik distrubuterske kuće „Art Vista“ koja je sprovela ovu uspešnu akciju.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>