Region

Svet

Monstruozno: Ruke Jelene Krsmanović potapane u hemikaliju? Slučaj gotovo završen?

Ubistvo Jelene Krsmanović i dalje je misterija, a novi tragovi pokazuju, da je monstrum mladoj pevačici ruke potapao u hemikaliju.

Monstruozno: Ruke Jelene Krsmanović potapane u hemikaliju? Slučaj gotovo završen? Foto: Facebook/Jelena Jeca KrsmanovicOvaj dokaz upućuje istražitelje na zaključak da pevačica nije ubijena na nasipu, gde je njeno telo nađeno. "Slučaj je gotovo završen. Ovaj dokaz još jednom potvrđuje trag da ona nije ubijena na nasipu. Podnokatni sadržaj je potpuno uništen i zbog toga ne postoji DNK profil koji bi doveo do ubice. Lak za nokte nije fizički skidan, a i jagodice su izbledele, što ukazuje da su najverovatnije ruke potapane u neku hemikaliju", otkriva sagovornik Kurira.

On pojašnjava da nijedan ubica sa sobom sigurno ne nosi hemikalije, pa da to istražitelja ponovo vraća na zaključak da je Jelena možda ubijena u kući. "U kući u kojoj je živela u Borči nađeni su tragovi koji ukazuju da su hemikalije korišćene u to vreme", objašnjava izvor. Detaljnom rekonstrukcijom i saslušanjem novih svedoka utvrđeno je da je ona poslednji put živa viđena dan pre nego što je telo pronađeno, oko 17.30 sati.

"Interesantno je da postoje svedoci koji tvrde da su njenog supruga Zorana Marjanovića i ćerku Janu toga dana videli na nasipu, ali nijedan od njih nije potvrdio da je video i Jelenu", dodaje naš sagovornik. Pod velikom sumnjom je, kako otkriva, i iskaz svekra Jelene Krsmanović Vladimira, koji je tvrdio na saslušanju da je tokom potrage Jana bila s njima u automobilu.

Novi detalji u istrazi doveli su do velikog pomaka. Utvrđeno je i precizno vreme kada je ubica sa pomagačima doneo i bacio Jelenino telo u kanal u kom je pronađena.

"Telo je bačeno između pet i šest sati ujutro. Ubica je tačno znao da u to vreme na tom mestu više nema nikoga. Naime, policija je sa nasipa otišla oko dva sata te noći, dok su se poslednji rođaci i prijatelji razišli nešto posle četiri. Telo je preneto automobilom, i to zemljanim putem koji direktno sa asfaltnog vodi do kanala", objasnio je izvor.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Kurir.rs

Povezane vesti:


>