Ispovesti

Ljubav

Katarina Grujić progovorila o zdravstvenim problemima: Bila sam pod velikim stresom!

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih mladih pevačica, a poznata je po tome da je uvek iskreno govorila o svim problemima koje ima.

Katarina Grujić progovorila o zdravstvenim problemima: Bila sam pod velikim stresom! Foto: Instagram/ katarinagrujic.doll



Bilo je primetno da je Katarina Grujić izgubila kilograme, a pevačica je odlučila da otvori dušu i ispriča šta joj se desilo:"Prethodna tri meseca bila su jako stresna za mene. Mnogo sam radila, dok su mi se na privatnom polju izdešavale mnoge stvari i stvorili problemi koji su pretili da ugroze moje zdravstveno stanje. Nisam na to obraćala pažnju. Znate kako je kada imate mnogo posla, to je lepo ali i stresno. Sve to u kombinaciji sa umorom se manifestovalo na moje zdravlje. Menstrualni ciklus mi je već mesecima kasnio po nekoliko nedelja, nakon čega mi je ginekolog tražio da uradim dodatne analize i utvrdio da imam horomnski poremećaj" kaže Kaća i dodaje:

"Utvrđeno je da mom organizmu nedostaje osnovni hormon estrogen, zbog čega je došlo do neverovatnog kolapsa u mom organizmu. Odmah sam dobila određene vitamine koje sam morala da konzumiram, a ono što najviše volim da jedem morala sam da izbacim. Upravo iz toga razloga sam smršala više od deset kilograma, a posvetila sam se i zdravom načinu ishrane. To znači da više ne jedem slatkiše i peciva, već isključivo sirovu hranu".

Ona je objasnila da joj je bilo teško da se navikne na promene, ali ih se pridržavala:"U prvi mah mi je bilo jako teško, ali sam uspela. Nakon dva meseca takve ishrane uz vitamine i tablete koje sam pila moj hormonski status se popravio. To me je obradovalo i nastavila sam da se hranim tako. Smatram da se ovako nešto mnogim ženama dešava, ali da se malo njih odluči da u javnosti priča o tome. Kada ste javna ličnost, svojim primerom kako ste se izborili sa određenim problemom treba drugima da pokažete da je sve rešivo i time ih bodrite" rekla je ona, piše Kurir Stars.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>