Region

Svet

Stiže beba: Nataša Bekvalac TRUDNA!

Pop pevačica Nataša Bekvalac je trudna i čeka svoje prvo dete sa Lukom Lazukićem. Ona već ima ćerku iz braka sa Dačom Ikodinovićem!

Stiže beba: Nataša Bekvalac TRUDNA! Foto: Instagram/ bekvalcevaU javnosti je danas odjeknula vest da je pevačica Nataša Bekvalac u drugom stanju! Ona je u drugom mesecu, a ovu činjenicu pokušala je sakrije od očiju javnosti. Navodno, Nataša je viđena prošle nedelje rano ujutru kako odlazi kod ginekologa u jednoj privatnoj klinici:"Nataša je trudna i srećna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vreme to sačuva za sebe. Pevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj pre nekoliko nedelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posete ginekologu, više nije bilo sumnje" navodi izvor blizak pevačici.

A i njen izabranik srećan je što će dobiti prinovu:"Oboje su presrećni zbog bebe. Nataša je sigurna da je Luka idealan muškarac sa kojim treba da ima bebu i da je ušao u njen život pravo na vreme", piše Svet.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>