Region

Svet

Ovo je pravi razlog raskida Ace Lukasa i Branislave Pašajlije!

Veza Ace Lukasa i Branislave Pašajlije izazvala je ogromno interesovanje javnosti, a kako su svi bili iznenađeni da su oni zajedno, tako su bili i kad su odjednom raskinuli!

Ovo je pravi razlog raskida Ace Lukasa i Branislave Pašajlije! Foto: Screenshot YouTube/ Ilustracija



Veza Ace Lukasa i Branislave Pašajlije mogla je da ima koban ishod, da pevač nije poslušao „dobronamerni” savet prijatelja i odustao od veze sa zgodnom Lozničankom. Najnovije informacije bacaju svetlo na rasplet veze koja je u jednom trenutku prštala od ljubavi. Naime, Lukas je za sve vreme svoje veze s Branislavom pričao o tome koliko je voli, kako s njom vidi lepu budućnost, bilo je čak reči o braku, a onda je za tren oka sve nestalo. Branislava je takođe zaljubljeno objavljivala slike i snimke sa folkerom, potpisivala ih velikim izjavama ljubavi, a onda je u sekundu sve obrisala. Danima su se svi pitali šta se dogodilo, a istina je sad isplivala.

Naime, kako saznaje „Alo!” od dobro obaveštenog izvora, Lukasu se u trenutku dok je bio u vezi sa Pašajlijom spremala sačekuša na nastupu u Budvi. Kako bi izbegao batine koje mu je navodno spremio prevareni muž Željko Pašajlija, Lukas je sa njim postigao dogovor:"Istina je da je Lukas ostavio Branislavu, a ne obratno. Inače, Željko Pašajlija ima reputaciju opasnog momka diskutabilne prošlosti, čiji su poslovi često na granici zakona, a pred Acin poslednji nastup, cela Budva je brujala o tome da se pevaču sprema sačekuša. To je Lukas saznao od svojih prijatelja iz Crne Gore, a imajući u vidu priče koje prate Branislavinog supruga, Lukas te pretnje nije shvatio olako, pogotovo jer zna da je Pašajlija bio u zatvoru zbog napada na službeno lice" rekao je dobro obavešteni izvor i dodao da je Aca, kako bi izbegao batine, preko prijatelja poslao Pašajliji poruku da će ostaviti Branislavu.

" Međutim, to Željku nije bilo dovoljno. Tražio je od Lukasa da mu obeća da Branislavino ime više nikada neće pomenuti i da će se ponašati kao da ta veza nikada nije postojala. Zbog toga i ne želi da priča o njoj u intervjuima, a to se odmah videlo, jer je Lukas prekidao razgovor u svakoj prilici kada su ga novinari pitali za Branislavu" zaključio je izvor koji je dodao da je Lukas iz straha angažovao dodatno obezbeđnje jer uskoro ponovo nastupa u Budvi.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>