Region

Svet

Ministarke večeras na splavu PORT!

Ova sreda rezervisana je za nastup popularnog sastava Ministarke, koje će vam prirediti provod za pamćenje.

Ministarke večeras na splavu PORT! Foto: PromoĐuskaćete uz "Zauzetor", "Tutto completo" i druge sjajne pesme koje vam neće dati da sednete do jutra. Ako se pitate gde će ove srede biti najbolja žurka u gradu, mislimo da vam je odgovor jasan - na slavu Port. Grupa Ministarke će ponovo pred beogradskom publikom pokazati zašto ih nazivaju muzičkom senzacijom na domaćoj sceni. Pored toga što osvavaju svojim izgledom, Ministarke su i muzički obrazovane, pa je sjajan provod zagarantovan a za ovaj nastup gde je ulaz slobodan vlada ogromno interesovanje. Nakon Ministarki u toku avgusta na istom mestu očekuju vas nastupi  Indira Icolonia, Marija Šerifović, Lexington bend, Aca Lukas.

Za sve one koji ne propuštaju izlaske vikendom za dobar provod biće zaduženi popularni domaći bendovi. U petak, 4. avgusta nastupiće Camera Darling, dok će se u subotu 5. avgusta za dobru atmosferu pobrinuti Oliver Stojiljković.

Spav Port pridružio se humanoj akciji prikuplajana novca za dečaka Iliju Jeremića koji ima 6 godina i boluje od raka pluća. Skuplja se novac za njegovo lečenje u Francuskoj, klinika u Parizu "Gustav Rosi".  Ukoliko želite da pomognete, pošaljite SMS 334 na 3030.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>