Parovi

Farma

Parovi i Farma padaju u zaborav: Počinje potpuno drugačiji rijaliti!

Iako se već nedeljama spekuliše ko bi mogao da uđe u novu sezonu rijalitija Parovi i Farma, na televiziji Pink pripremaju nešto potpuno drugačije.

Parovi i Farma padaju u zaborav: Počinje potpuno drugačiji rijaliti! Foto: Screenshot YouTube



Novi rijaliti pod nazivom "Zadruga", prema prvim saznanjima baciće senku na dva popularna rijalitija kod nas: "Novi rijaliti će se zvati "Zadruga" i snimaće se na istom mestu kao i "Dvor". U nekim elementima će ličiti na "Parove". Među učesnicima će biti i starlete, ali i ljudi koji nisu toliko poznati javnosti. Skoro siguran učesnik će biti M.V, devojka koja je Šaka Polumentu optužila da joj je slao svoje skandalozne snimke", rekao je izvor blizak produkciji i dodao da će "Zadruga" najverovatnije početi u drugoj polovini septembra.

"To će biti odlično za njegovu karijeru. On još ne zna da producenti žele i M.V. u rijalitiju Ona će uskoro postati punoletna, pa će steći mogućnost da uđe. Možda neće biti u rijalitiju od početka, ali njen ulazak će izazvati pravi bum. Njen odnos sa Šakom privući će veliku pažnju.  Šou će trajati tri meseca,  a visina nagrade se još razmatra", tvrdi izvor.

Viber

Izvor: Informer/Telegraf.rs

Povezane vesti:


>