Svet

Region

Gagin trijumf na dodeli MTV nagrada (Video)

Lady Gaga je trijumfovala na dodeli MTV evropskih nagrada koja se održava u Madridu osvojivši čak tri priznanja.

Gagin trijumf na dodeli MTV nagrada (Video)



Gaga nije prisustvovala dodeli u  španskoj prestonici, ali se tri puta javljala iz Budimpešte, pošto je tamo održavala svoj koncert. Domaćin MTV dodele bila je popularna "očajna domaćica" Eva Longorija koja je podsetila gledaoce na nedavno osvojeno svetsko prvenstvo španskih fudbalera. Odmah nakon toga počela je dodela nagrada.

Zvezde MTV rijalitija „Džersi šor“ predstavili su nominovane za najbolji pop video (Majli Sajrus, Kejti Peri, Lejdi Gaga, Ašer i Rijana), a pobedila je trenutno najveća svetska zvezda Lejdi Gaga koja se javila iz Budimpešte kako bi se zahvalila svojim fanovima. Mada, ovo joj nije bio prvi put,  jer je u izbor za najboljeg ženskog izvođača bila u konkurenciji  koju su činile Kejti Peri, Majli Sajrus, Rijana, Lejdi Gaga i Šakira i ponovo pobedila.

Treći i poslednji put je prekinula koncert da bi se još jednom zahvalila za nagradu "najbolja pesma". U konkurenciji za najbolju pesmu našli su se nominovani izvođači Lejdi Gaga, Kejti Peri, Eminem, Ašer i Rijana, i naravno pobedika je avangardna Gaga sa pesmom "Bad romance". U revijalnom delu večeri nastupao jelegendarni  Bon Jovi

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>