Region

Svet

Fenomelana Club Night žurka obeležila vikend u Ambisu!

Protekli vikend u klubu Ambis obeležila je još jedna neverovatna žurka pod nazivom "Club Night", na kojoj je publika u Dizeldorfu mogla da uživa u najvećim muzičkim hitovima.

Fenomelana Club Night žurka obeležila vikend u Ambisu! Foto: Ambis Club



Best of Balkan Beats ponovo je zavladao u popularnoj nemačkoj diskoteci, a letnja atmosfera i raspoložena publika učinili su provod bude nezaboravan. Za dobru muziku pobrinuo se Di-džej Dusi J iz Roterdama, koji je popularnim hitovima učinio da atmosfera bude na vrhuncu, a takođe kao gosta iznenađenja poveo je i svog kolegu, najpopularnijeg holandskog di-džej Personali.  Piće koje je bilo po specijalnim cenama učinile su provod još posebnijim. Na kraju večeri Dusi J je izjavio kako mnogo voli da dolazi u Ambis, jer smatra da ovaj klub ima najbolju publiku i da će se truditi da u novoj sezoni bude što češći gost u Dizeldorfu,

Kao i svih proteklih vikenda do sada od početka letnje sezone, dame koje su se pre 01h posle ponoći, našle na ulazu Ambisa, mogle su besplatno da prisustvuju jednoj od najboljih žurki u Dizeldofu pod nazivom "Club Night".
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>