Region

Svet

Nakon prozivki: Evo šta je Dara Bubamara poručila Nebojši Glogovcu!

Glumac Nebojša Glogovac dao je intervju u kom je "potkačio" Cecu i Daru Bubamaru, koja je imala odgovor na njegove "prozivke".

Nakon prozivki: Evo šta je Dara Bubamara poručila Nebojši Glogovcu! Foto: Instagram/ Ilustracija



Intervju Nebojše Glogovca koji je poznati glumac dao za bosanski magazin "Dani", privukao je ogromnu pažnju, a naročito njegove prozivke na račun Cece Ražnatović i Dare Bubamare. I dok Ceca nije ništa komentarisala, Dara se oglasila. Inače, Glogovac je komentarisao društvo u kom živimo, i preovlađujuće moralne vrednosti, i između ostalog rekao:"Po tome gde i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrednosti zalažemo, šta se ceni. A ceni se Dara Bubamara, je**ga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi. I puna je love! Verovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali, bože moj. Ovo je svet silikonskih si*a i du*eta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja." rekao je on.

A evo kako mu je Dara odgovorila:"Hahaha, mogu samo da ti kažem da obožavam Nebojšu Glogovca. Tačno je da punim sve gde god da se pojavim i da jesam zvezda, eto ako je Nebojša to rekao, ja mogu samo da kažem da ga baš obožavam, da ga volim kao glumca i da ga pozivam da dođe na neki moj nastup da se dobro zezamo" izjavila je ona za Telegraf.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>