Region

Svet

Marija Šerifović u vezi sa devojkom iz Amerike?

Marija Šerifović pronašla je sreću u novoj vezi sa atraktivnom devojkom iz Los Anđelesa, zbog koje često putuje u SAD.

Marija Šerifović u vezi sa devojkom iz Amerike? Foto: Instagram/ serifovic



Marija Šerifović ponovo je srećna u ljubavi. Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, pevačica je u vezi s devojkom koja živi u Americi! Njih dve su se upoznale preko zajedničkih prijatelja. Marija je odmah otkinula na ovu lepoticu, i to joj je stavila do znanja. Štaviše, zbog nje često odlazi u Los Anđeles. Da se ne radi prolaznoj avanturi, svedoči pevačicin blizak prijatelj.

"Posle turbulentnog ljubavnog perioda, Marija je konačno našla mirnu luku. Jedna atraktivna Amerikanka joj je ukrala srce. Zajedno su već nekoliko meseci. Odlično funkcionišu i baš im je lepo kad su zajedno. Naravno, kao i dosad, Marija nema nameru da priča o svom ljubavnom životu, niti da novu ljubav predstavlja javnosti" kaže za Kurir pevačicin prijatelj.

Inače, ljubavni život najpopularnije domaće pop pevačice oduvek je bio intrigantan. Marija je navodno godinu dana bila u vezi sa Elenom Karić. Nakon veze sa snajkom najbogatije srpske porodice, Šerifovićka je čak dva puta na Instagramu podigla prašinu objavljivanjem fotografija na kojima se vidi ženska ruka. Marija je raspisala i konkurs za mladu, ali je kasnije objasnila da je to bila šala u kojoj je učestvovala i njena prijateljica Jelena Karleuša.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Kurir Stars

Povezane vesti:


>