Region

Svet

Novi estradni rat: Marija Šerifović odgovorila Džidži na uvrede i pretnje! FOTO

Čini se da bi moglo da dođe do novog estradnog rata i to između Marije Šerifović i Aleksandre Stojković Džiže, a sve to zbog jedne vesti koja je uzburkala javnost.

Novi estradni rat: Marija Šerifović odgovorila Džidži na uvrede i pretnje! FOTO Foto: Instagram/ serifovic



Naime, pre izvesnog vreme objavljeno je na jednom "Jutjub" kanalu koji je lažno koristio ime Zvezde Granda, Armina Dedića, da je Dragan Stojković Bosanac preminuo. To se proširilo na sve medije i svi su pričali o tome, kako je bilo i očekivano. Ćerka kompozitora, Aleksandra Stojković Džidža, krivca je pronašla u Mariji Šerifović, verovatno zato što je ona u dobrim odnosima sa Arminom Dedićem, iako nijedno od njih nema veza sa tom vešću niti Jutjub kanalom na kom je ona nastala.

U jednim dnevnim novinama osvanuo je naslov:"Džidža napala Mariju: Je*aću ti mater, strpaću te u zatvor, ti si kriva što pričaju da mi je otac mrtav". Naravno, ovo je došlo do Marije, koja nije mogla da ostane nema:"Probudim se ja danas i zatekne me poruka od prijatelja. Otvorim i vidim sebe na naslovnoj strani "Sveta". Kaže Džidža: "Je.aću ti mater. Strpaću te u zatvor". I mislim se ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o cemu se radi! Nemam nikakve veze ni sa kakvim "Youtube" kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato sto dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam - uspela si da dođes do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način" odgovorila joj je Marija u svom stilu.
 
Naravno, Džidža je imala spreman odgovor, te je rekla da ona nije dala spornu izjavu i da ima dokaz za to. Da li će se ovaj novi estradni rat nastaviti ili ne, ostaje nam da vidimo.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>