Region

Svet

Region

Održana premijera filma VALERIJAN I CARSTVO HILJADU PLANETA!

Preksinoć je u gradovima širom Srbije održana premijera novog hiperspektakla Luka Besona „ Valerijan i carstvo hiljadu planeta“. Centralni događaj desio s u najmodernijem bioskopu u gradu Cineplexx BIG Beograd. 

Održana premijera filma VALERIJAN I CARSTVO HILJADU PLANETA! Foto: PromoVeliki broj zvanica uživao je u avanturama Valerijana i Lorelajn, a svečanosti su prisustvovale i poznate ličnosti medju kojima su: Boško Jakovljević, najveća muzička tinejdž zvezda u Srbiji Luke Black, Pinkova zvezdica Igor Lazarević, zvezda „ Vojne akademije“ Djordje Stojković kao i operska pevačica Nevena Pavlović. Publika je sa oduševljenjem pratila novi Besonov film koji je ispunio očekivanja obećana u toku proteklih nekoliko meseci. VALERIJAN je novo Sci-Fi remek delo. Pored filma publiku su dočekali i originalni istoimeni stripovi u izdanju izdavačke kuće Darkvud a po kojima je film zasnovan.

Valerian (Dejn DeHan) i Lorelajn (Kara Delevinj) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelajn, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Klive Oven), Valerian i Lorelajn su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu  planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost.
U filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rajana, za koju je Luk Beson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

VALERIAN I CARSTVO HILJADU PLANETA, u distribuciji Blitza, stigao je u domaće bioskope i  to u najboljim formatima RealD 3D i 4DX.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>