Region

Svet

Region

Patuljci sa naslovnih strana: Evo kako teče snimanje novog domaćeg filma!

Novi domaći film Patuljci sa naslovnih strana, nastavljen je sa snimanjem u Šimanovcima, a mi vam prenosimo deo atmosfere.

Patuljci sa naslovnih strana: Evo kako teče snimanje novog domaćeg filma! Foto: PromoNa setu nas je ugostio deo glumačke ekipe Gordan Kičić (koji glumi Nikolu, glavnog junaka), Milena Radulović (Žaklina), Jelena Đukić (Gordana, Žaklinina majka), Rale Milenković (inspektor Voja Ludi) i Aleksandar Radojičić (Boba Furija).Reditelj i scenarista filma, Milorad Milinković, izjavio je da je veoma zadovoljan tempom snimanja i da ga raduje rad sa glumačkom ekipom kakva je izabrana za ovaj film. Glavni Glumac, Gordan Kičić, rekao je da ga je ovom projektu najpre privukao odličan i nesvakidašnji scenario i poziv da tumači glavnog lika. “Kada dobijete priliku da igrate glavnu ulogu, da ste maltene u svakom kadru, to je za glumca veliki izazov. A ovaj lik je jedna kontroverzna ličnost, koja nije baš crno-bela, niti pozitivna, što je dodatni izazov jer morate da ga branite svim silama, od glave do pete.”

A evo i koja je tema filma: Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Snimanje filma "PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA" trajaće do kraja leta, na više lokacija u Srbiji, a distribucija filma planirana je za kraj 2017. godine.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>