Region

Svet

Ani Kokić pozlilo: Hitno primljena u bolnicu!

Ana Kokić vredno nastupa na crnogorskom primorju, te joj je zbog brojnih nastupa u subotu uveče iznenada pozlilo, te je hitno primljena u bolnicu.

Ani Kokić pozlilo: Hitno primljena u bolnicu! Foto: Instagram/Ana Kokic"Ana je publiku digla na noge već pri prvim taktovima. Pevala je celu noć, a svi su đuskali uz njene pesme. Atmosfera je bila fenomenalna, ali joj je pred kraj pozlilo. U jednom momentu više nije mogla da stoji na nogama, pa su joj momci iz benda nekoliko puta pomogli da niko ne bi primetio. Kada je završila nastup, sišla je s bine i istog momenta joj je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć i Ana je ubrzo primljena u bolnicu, gde su joj dali infuziju", rekao je izvor za Blic i dodao da je pevačica odmah primila koktel vitamina:

"Ispoštovala je savet lekara da pije dosta vode i da se ne zamara. Stres koji je proteklih nedelja doživela zbog preopterećenja sada je uzeo danak i lekari su je savetovali da se odmori. To je primenila odmah po izlasku iz bolnice", zaključio je izvor za Blic.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Tagovi

Ana Kokic

Povezane vesti:


>