Region

Svet

Aca Lukas i Sonja Vukasnović ponovo zajedno?!

Aca Lukas i Sonja Vukasanović, njegova od skoro bivša supruga, viđeni su zajedno, a kako izvori bliski njima tvrde, oni su se pomirili.

Aca Lukas i Sonja Vukasnović ponovo zajedno?! Foto: Instagram/ aleksandar_vuksanovic_official



Špansku seriju ovih dana živi Aca Lukas. Od natpisa da ga je supruga prevarila sa Markom Jarićem, preko otvorenih pisama i razvoda, do nove devojke i raskida sa njom i sada pomirenja sa bivšom suprugom, popularni pevač nema mira. Aca i Sonja su odlučili da zakopaju ratne sekire i pomire se, pa su tako uslikani u jednom restoranu u Košutnjaku gde su uz jelo i piće razgovarali o svemu. Sa njima je bila i ćerkica Viktorija, koja je i te kako bila srećna što su roditelji opet u dobrim odnosima.

"Lukas i Sonja su se čuli i shvatili da je zbog deteta najbolje da budu u dobrim odnosima. Od pisama koje je Lukas objavljivao na društvenim mrežama nisu se čuli, Sonja se sa Viktorijom iselila iz stana, ali kada je pevač raskinuo sa Branislavom, odlučili su da se pomire" rekao je dobro upućen izvor za Blic. Lukas i Sonja još nisu odlučili da obnove bračne zavete jer je razvod još svež, ali ćerka Viktorija je most između njih dvoje, jer je poznato da bi oboje za nju učinili baš sve:"Viktoriji je jako teško palo što su joj se roditelji odvojili, a iako je još mala, shvatila je da više neće živeti zajedno. Lukas je video koliko ju je to potreslo i dao je sve od sebe da njegova mezimica ponovo bude srećna. Kada je video koliko ju je ručak u Košutnjaku oduševio, pričao je sa Sonjom, a da li će doći do pomirenja, još uvek nije kristalno jasno" ističe izvor.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus/ Blic.rs

Povezane vesti:


>