Svet

Region

Danas je napunio 50 godina: Evo kako sad izgleda čuveni Džoi iz Prijatelja! FOTO

Met Leblank danas je napunio 50 godina, a uloga Džoija Tribijanija u seriji "Prijatelji" (Friends) donela mu je svetsku popularnost koja ni sad ne jenjava.

Danas je napunio 50 godina: Evo kako sad izgleda čuveni Džoi iz Prijatelja! FOTO Foto: Screenshot YouTube



Met Leblank bio je jedan od najpoželjnijih momaka od 1994. do 2004. godine dok se emitovala serija "Prijatelji". Naravno, njegova popularnost nije pala ni nakon završetka čuvenog sitkoma, jer je on dobio mogućnost da nastavi da glumi svoj lik Džoija u istoimenoj seriji naredne dve godine. Nakon toga, najavio je da će napraviti pauzu od godinu dana, što se pretvorilo u 5 godina, a prva uloga koju je prihvatio bila je fikcionalizovana verzija njega samog u seriji "Epizode", čija će poslednja sezona početi da se emituje 20. avgusta ove godine, i koja mu je donela "Zlatni Globus" kao i mnoge druge nominacije za prestižne nagrade.
 
 

A big thank you to all the fans who supported Man With a Plan. We really appreciate it.

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc) on


U februaru prošle godine postao je jedan od voditelja čuvene emisije "Top Gear", a u septembru je potpisao ugovor koji mu omogućava da se ovim poslom bavi još dve sezone. Takođe, od septembra prošle godine možemo ga gledati u seriji "Man with a Plan" koja kasnije ove godine kreće sa emitovanjem druge sezone.
 
 

Always fun to stop by the late late show. Thanks again GaGa @ladygaga @j_corden @latelateshow

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc) on

 
 

Look who showed up at @topgear yesterday to drive the rally car. @patrickdempsey Good to see you buddy.

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc) on


Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>