Region

Svet

Poznati pevač progovorio o nesreći: Umalo nismo poginuli, a sud nas je oštetio!

Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kovač zajedno sa trogodišnjim sinom Nikolajem, pre dve godine doživeli su saobraćajnu nesreću u kojoj umalo nisu poginuli.

Poznati pevač progovorio o nesreći: Umalo nismo poginuli, a sud nas je oštetio! Foto: Instagram/Sasa kapor



Popularni bračni par u mestu Drinjača kod Zvornika sleteo je u Drinu. Iako su uspeli da zaborave na teške trenutke i ostave ih iza sebe, pravdu na sudu još uvek nisu dobili: "Saobraćajna nesreća je uticala na naše živote, a mi smo čist dokaz ljudske nepravde. Zna se šta je tu bilo, čovek je ušao u suprotnu traku, a mi smo zbog njega sleteli s puta. I posle toga nikakve mere nisu preduzete", započinje priču Saša Kapor za Alo i dodaje:

"Policija je odmah došla i obavila uviđaj. Nikolina i ja smo dali izjave i objasnili kako je došlo do saobraćajne nesreće. Međutim, zakazalo je sudstvo u Bijeljini, tačnije, propust je napravio sudija, kome je zakon dao za pravo da sudi, ali koji je dosudio da nema dovoljno elemenata krivičnog dela", kaže pevač i objašnjava da su, uprkos svemu, kao porodica uspeli da prebrode najteže trenutke.

"Zahvalni smo bogu što smo živi i zdravi. Nikolina je posle tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe", rekao je Saša i zahvalio se još jednom svim ljudima koji su tog dana pomogli njemu i njegovoj porodici.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo.rs

Povezane vesti:


>