Ispovesti

Ljubav

Ispovest majke čija je beba umrla nakon poljupca! VIDEO

Bračni par Sfrit prvog jula postao je bogatiji za ćerkicu Marijanu, koja je po rođenju rođena zdrava. Samo nedelju dana kasnije, njihova sreća pretorila se u najgoru noćnu moru, kada im je mezimica preminula.

Ispovest majke čija je beba umrla nakon poljupca! VIDEO Foto: Facebook/Nicole Sifrit



Malena Marijana iznenada je prestala da jede i postala je letargična, a kada su je odveli kod lekara ustanovljeno je da je dobila meningitis HSV1, koji izaziva vrsta herpesa.  "U roku od dva sata prestala je da diše a organi su počeli da joj otkazuju. Imala je tim zadužen za bubrege, za jetru, za krv, i ceo tim neurologa. Zaista su davali sve od sebe. Uvek sam mislila da se takve užasne stvari dešavaju nekom drugom, a da meni ne mogu. Nikako ne mogu da dođem sebi", sa bolom govori Nikol i napominje da su se ona i muž odmag testirali, kao i da im je nalaz bio negativan, što znači da je virus bebi preneo neko od prijatelja ili rodbine.

"Naša princeza Marijana dobila je svoja anđeoska krila jutros u 8:41, dok je bila u tatinom naručju, a mama bila kraj njih. Više se ne muči, već je u božjem zagrljaju. Hvala svima koji su pratili njenu borbu i podržavali nas. Za samo 18 dana života ostavila je veliki trag i nadamo se da će njena priča pomoći da se spasu brojni životi beba", napisali su skrhani roditelji na Fejsbuku.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>