Region

Svet

Kraj ljubavi: Aca Lukas raskinuo sa Branislavom?

Aca Lukas je nakon turbulentnog razvoda sa Sonjom Vuksanović, ljubav pronašao u anonimnoj lepotici Branislavi, ali po svemu sudeći i toj ljubavi je došao kraj.

Kraj ljubavi: Aca Lukas raskinuo sa Branislavom? Foto: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official



Vest da se Aca Lukas razvodi od supruge Sonje odjeknula je čitavom Srbijom, a još je veću pažnju izazvala njegova nova romansa sa Branislavom Pašajlijom nedugo nakon okončanja braka. Mesec dana su na sva zvona objavljivali da su zaljubljeni i srećni i svakodnevno delili zajedničke fotografije na društvenim mrežama a Branislava je čak napravila Instagram nalog kako bi mogla svima da pokaže sreću koju je našla pored Lukasa. 

Aca je jednom prilikom izjavio i da želi da ostatak života provede sa mladom Lozničankom a svi mediji u zemlji su preneli fotografiju na kojoj ona ima osmeh od uva do uva i drži balone i buket cveća koji je dobila od Ace.  - Ovaj čovek je neverovatan! Moj muškarac, volim te - napisala je tada Branislava u opisu ove fotografije. 

Ali izgleda da je njihovoj ljubavi iznenada došao kraj jer su i Aca i Branislava obrisali sve zajedničke fotografije sa Instagrama! Da li je istina da su raskinuli ili su rešili da od sada drže privatnost za sebe, saznaćemo vrlo brzo.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>