Region

Svet

Poznati se u suzama opraštaju od Cuneta Gojkovića: Pa zašto je otišao?

Predrag Gojković Cune preminuo je danas u 85. godini života, a njegove kolege ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihovog kolege i prijatelja više nema.

Poznati se u suzama opraštaju od Cuneta Gojkovića: Pa zašto je otišao? Foto: Screenshot YouTube



Veliki Cunetov prijatelj Predrag Živković Tozovac oglasio se povodom njegove smrti. - "Veliko saučešće od moje porodice. On je bio moj pobratim, a kao o pevaču imam samo reči hvale. Veliki profesionalac, legenda narodne muzike koji je divno pevao romanse. Otkako je dobio udar, uvek sam bio u kontaktu sa njegovom suprugom, daj im Bože svima snage da pobede ovu bol i nastave dalje. Inače, Cune je poslednji javni nastup imao baš na mom velikom koncertu. Već tada je polako gubio snagu, ali mi je izašao u susret i otpevao pesmu „Ljubav mi srce mori“. Publika je aplaudirala", rekao je Tozovac za Kurir.

Snežanu Đurišić je veoma rastužila vest da je njen kolega preminuo. - "Ne mogu da verujem, jao Bože... Neka mu je laka zemlja! Mnogo mi je žao, on je bio veliki umentik. Ali mi je drago što sam imala priliku da radim sa njim i da mnogo naučim od njega. Otišao je čovek koji je postavio parametre u interpretaciji, neko za koga nijedan žanr nije bio stran, i ko je ostavio mnogo toga iza sebe. Veliki čovek i umetnik", rekla je Snežana. 

Lepa Lukić je bila šokirana kada je saznala da je njen veliki prijatelj i kolega umro. - "Jaoj, ne mogu da verujem. On je bio moje sunce! Pa zašto je otišao... Cune je bio divan čovek, predobar. Mnogo mi je žao, on je bio veličina i legenda. Znam da je siromah bio bolestan, ali nisam znala da je toliko loše".

Miroslav Ilić je voleo Cuneta ne samo kao kolegu već kao dobrog čoveka. - "U šoku sam! Mnogo mi je žao, baš sam se rastužio! Ne samo da sam ga poznavao, nego sam ga i poštovao kao starijeg kolegu i divnog čoveka, legendu. Hvala mu za sve što je ostavio. Saučešće porodici, neka počiva u miru".
 
Ni Nada Obrić nije mogla da sakrije da je vest o njegovoj smrti veoma potresla. - "Potresena sam jako, teško mi je. Često sam ga gostila u svojim emisijama. Bio je divan kolega, dovoljno je da ga upoznate kako biste ga zavoleli."

Viber

Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>