Region

Svet

Snežana Đurišić preživljava pravu dramu, evo i zbog čega!

Snežana Đurišić, popularna narodna pevačica, ovih dana preživljava pravu dramu, koja je zadesila i mnoge njene kolege i koleginice.

Snežana Đurišić preživljava pravu dramu, evo i zbog čega! Foto: Screenshot YouTube



Naime, Snežana se bori sa raznim lažnim profilima na društvenim mrežama koji joj ne daju mira. Ali, pored toga, nju razni ljudi zovu na telefon:"Neko od Snežaninih fanova na društvenoj mreži Fejsbuk šalje njen broj telefona određenim ljudima i predstavlja se kao ona, čak i ugovara ljubavne sastanke. Njoj neprestano zvoni telefon, a javljaju joj se muškarci njenih godina. Ona je bila prinuđena da od jednog stručnjaka zatraži pomoć kako bi joj ti profili na društvnim mrežama bili prijavljeni i blokirani. Ona bukvalno ne može da spava dok se problem ne reši, a slučaj je prijavila i nadležnim organima" rekao je za Pink.rs izvor blizak pevačici.

I ona sama je potvrdila da joj se dešavaju ove neprijatnosti:"Strašno! Ovo je sramota što rade. Mene svaki čas zovu i muškarci i žene, kažu ''Ali Snežana vi ste mi poslali svoj broj''. Malo je reći da sam u šoku. Ja na Fejsbuku nemam čak ni svoj profil, samo fan stranicu. Ne znam odakle im ideja da zloupotrebljavaju moj broj telefona. Ja sam slučaj predala nadležnim organima i očekujem da do večeras to bude rešeno, i da svi ti lažni profili budu ugašeni" rekla je ona.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>