Svet

Region

ON je obeležio premijeru sedme sezone serije IGRA PRESTOLA! VIDEO

Sinoć je održana premijera sedme sezone serije Igra Prestola, koju su fanovi jedva dočekali, a čini se da je jedan čovek obeležio ovaj početak.

ON je obeležio premijeru sedme sezone serije IGRA PRESTOLA! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Nakon više od godinu dana, napokon smo dočekali novu sezonu serije Igra Prestola. Prva epizoda prikazana je sinoć u Americi, a naši gledaoci mogli su da je prate negde oko 3 časova iza ponoći, a moći će i večeras od 20 časova na HBO televiziji. Iako smo na nju dugo čekali, niko nije mogao da pretpostavi da će jedno dobro poznato lice obeležiti ovaj početak (upozoravamo, slede spojleri). 

Naime, kako smo i ranije pisali, Ed Širan, popularni pevač, pojavio se u seriji i to baš u prvoj epizodi i izazvao haos na društvenim mrežama. U sceni u kojoj se pojavljuje nazvan je jednostavno "ED" i "Čovek broj jedan". Aria Stark naišla je na četu vojnika među kojima je i Ed, i ona tu hvali njegovo pevanje. Širan joj je, naime, otpevao novu pesmu, a ona je rekla: "To je veoma dobra pesma", na šta pevač odgovara: "Nova je".

To je bacilo sve fanove u histeriju i ne mogu da veruju da se on pojavio tu i predstavio svoju novu pesmu u svetu Igre Prestola. 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>