Ispovesti

Ljubav

Potresna životna priča: Demi Mur i njene tri ćerke pobedile zavisnost! FOTO

Iako su ostali u prijateljskim odnosima posle razvoda, bivši holivudski par Demi Mur i Brus Vilis nisu uspeli da svojim ćerkama pruže život kakav su hteli.

Potresna životna priča: Demi Mur i njene tri ćerke pobedile zavisnost! FOTO Foto: Screenshot YouTubeTalula, Skaut i Ramer Vilis na sopstvenoj su koži osetile da novac i privilegije ne donose sreću. U samo deset dana razlike, sve tri ćerke slavnog bivšeg para objavile su na svojim Instagram profilima da su "okrenule novu stranicu u životu" i da su se uspešno rešile svojih zavisnosti.

Sa iskrenim priznanjem krenula je najstarija Ramer koja se pohvalila da je već šest meseci trezna.  - "Nakon dugog putovanja do ovde, mogu reći da nikada nisam bila toliko ponosna na sebe" -  napisala je Ramer kojoj su velika podrška njene mlađe sestre jer sve prolaze kroz slične probleme. 
 

Skaut je svoju je prvu „čistu“ godišnjicu obeležila još u junu. - "Ovo je prva godina da sam potpuno prisutna - bez filtera, hemije i hvatanja krivina. Svaki dan upoznajem najbolju verziju sebe". - otkrila je ona na društvenoj mreži.  
 

Ipak, svoj uspeh podelila je sa javnošću tek nakon Ramer, a poslednja im se pridružila Talula, najmlađa ćerka. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz "najtežeg razdoblja" na kojoj u ruci drži limenku piva, a u ustima cigaretu. 

- ''Pre tri godine sam bila pothranjena i krhka, a bolovi su odzvanjali kroz dušu. Nisam cenila sebe, svoje telo i kažnjavala sam se jer nisam bila dovoljno dobra'' - napisala je Talula i zahvalila svima koji su joj pomogli da se izvuče iz ponora u kojem se našla, i zahvaljujući kojima je sada već tri godine trezna i ne pati od anoreksije. Upravo je ona još 2014. godine naglasila da ima problem s niskim samopouzdanjem i da biti kći holivudskih glumaca možda izgleda kao bajka, ali je daleko od toga. 
 

A nimalo bajkovit nije bio ni život njihove majke Demi Mur: na teško detinjstvo i loš odnos s majkom nadovezali su se privatni krahovi među kojima su i tri razvoda. Sa samo 17 godina udala se za muzičara Fredija Mura, ali se njihov brak raspao 1984. nakon četiri godine. Ipak, slavna glumica ponovno je uplovila u bračnu luku tri godine kasnije sa glumcem Brusom Vilisom. Par je bio u braku od 1987. do 2000. godine i u to vreme su rođene njihove tri ćerke: Ramer, Skaut i Talula.
 
 

#Demimoore #brucewillis ❤️💛

Објава коју дели Demi Moore💋 (@demi.moore) данаNakon razvoda njih dvoje su ostali u odličnim odnosima pa su se zajedno pojavljivali na raznim događanjima, čak i u društvu Eštona Kučera, njenog trećeg supruga. Iako su se trudili da ćerke što više zaštite tokom razvoda, nisu u tome uspeli. Demi Mur je priznala da je to za Ramer, Skaut i Talula bilo najteže razdoblje jer, osim što su im se roditelji razvodili, mediji su celu priču pratili i po medijima razvlačili i njih. - "Bilo je teško gledati kako ih tabloidi maltretiraju, posebno jer su bile u tinejdžerskim godinama. Nijedno dijete ne bi smelo da bude izloženo toj vrsti kritike, posebno kada je usmerena na njihov izgled. Kao roditelj možete samo da ih volite sve dok i one ne zavole same sebe“ - izjavila je Demi nedugo nakon razvoda.

Ipak, treći razvod od Eštona Kučera joj je teško pao: pala je u depresiju i utehu pronašla u opijatima, a početkom 2012. godine hitno je hospitalizovana. Iako su svi tvrdili da je uzrok tome bio stres, Demi se navodno predozirala. Njen portparol je tada izjavio da će "potražiti profesionalnu pomoć zbog iscrpljenosti", ali je samo mesec dana kasnije prijavljena u centar za odvikavanje od alkohola i droga u Sandanseu, u ustanovu u kojoj na rehabilitaciju dolaze slavne osobe. U periodu tokom kog se borila sa zavisnošću i poremećajima u ishrani, njeno ponašanje uticalo je i na odnos sa ćerkama.

Viber

Izvor: Svet Plus/Prva.rs

Povezane vesti:


>