Zvezde Granda

Parovi

SKANDAL: Mlada Zvezda Granda sahranila Bosanca! FOTO

Na kanalu Jutjubu, koji vodi mladi pevač Zvezda Granda Armin Dedić, pojavio se snimak o lažnoj smrti Dragana Stojkovića Bosanca.

SKANDAL: Mlada Zvezda Granda sahranila Bosanca! FOTO Foto: Screenshot YouTubeDrugoplasirani učesnik Zvezda Granda, Armin Dedić, nikako ne može da preboli što nije pobedio u takmičenju, te se na njegovom kanalu pojavio video pod nazivom da je Bosanac umro, a kada su fanovi počeli da izjavljuju saučešće, postavljen je i drugi snimak "Uzrok smrti Dragana Stojkovića Bosanca". Izgleda da na ovan način, mladi Armin želi da skrene pažnju na sebe, ali je odabrao pogrešan put:

"Strašno, to nije istina, daleko bilo. Bosanac je živ i zdrav", rekla je Aleksandra Džidža Stojković, ćerka poznatog kompozitora. Mladi Armin takođe tvrdi da on sa tim nema veze: "To uopšte nije moj kanal. Iza toga stoje neki debili koji prave gluposti. Prijavljivao sam ih, ali ga još nisu zaključali. Verovatno je i ovo samo još jedna glupost koje su i dosad,pravili, samo da bi imali preglede", rekao je Dedić, prenosi Kurir.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>