Ispovesti

Ljubav & Sex

Potresna ispovest Suzane Jovanović: Bilo je perioda kada nisam imala šta da jedem!

Suzana Jovanović u iskrenoj ispovesti u jednoj emisiji ispričala je do sada nepoznate stvari iz svog života i kolike je finansijske probleme imala.

Potresna ispovest Suzane Jovanović: Bilo je perioda kada nisam imala šta da jedem! Foto: Screenshot YouTubeSuzana Jovanović, popularna folk pevačica, godinama je u srećnom braku sa direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem, a svoj privatni život uvek su držali dalje od medija. Suzana je otkrila da je teško živela dok se nije udala za najuticajnijeg čoveka u domaćem šoubiznisu Sašu Popovića. Nije imala novca, kako je rekla, za najosnovnije stvari. - "Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim", ispričala je Suzana u emisiji "Press pretres". 

"U ono vreme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: "Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru i njene drugarice u školu, ali ja nikada nisam imala problem sa tim. Ja razmišljam ovako: "Čekaj, ja nikome nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj bože. Jeste bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili "trn u oku". Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo", objasnila je Suzana.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>