Region

Svet

Aleksandru Prijović proganja psihopata!

Aleksandra Prijović već nekoliko meseci na meti je nepoznate devojke koja je zaljubljena u Filipa, te svako malo je zove telefona.

Aleksandru Prijović proganja psihopata! Foto: Instagram/Aleksandra PrijovicKako Informer saznanje, ona je mesecima uznemiravala Aleksandru zastrašujućim porukama, zvala je po nekoliko puta dnevno, a na kraju joj je uništila i kola. "Aleksandri je auto skroz izgreban. Ludača je audi od 60.000 evra potpuno izgrebala ključevima, slomila joj je retrovizor i probušila gume. Na kraju joj je ostavila čak i preteću poruku na šoferšajbni, u kojoj je pisalo: 

"Lepo sam ti rekla da ostaviš Filipa", prepričava  pevačicina dobra drugarica.  "Mislila je da će ta devojka iskulirati, da će se stišati strasti, međutim pošto se ništa nije menjalo, morala je da promeni broj telefona. Skoro niko u gradu ne zna Aleksandrin novi broj jer se ona plaši da će ga nabaviti i ta ženturača pa da će se pakao nastaviti. Ona je svima pričala kako je uzela novu karticu kako bi se otarasila novinara, ali to nije istina", pojašnjava izvor. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Informer

Povezane vesti:


>