Region

Svet

Jelena Karleuša sa novom pesmom došla do svetske top liste!FOTO+VIDEO

Jelena Karleuša sa novom pesmom ''Bankina'', koju je snimila sa Acom Lukasom, obara rekorde i van granica regiona, pa je tako debitovala i na svetskoj top listi.

Jelena Karleuša sa novom pesmom došla do svetske top liste!FOTO+VIDEO Foto: Instagram/karleusastar



Nakon pet godina muzičke pauze muzička diva Jelena Karleuša se pre desetak dana vratila na scenu u punom sjaju i u rekordnom roku oborila sve rekorde kada su pregledi na sajtu Youtube u pitanju, a pesma "Bankina" i "Ostavljam Te", koje je uradila u saradnji sa Acom Lukasom, odnosno Azisom, postale su mega hitovi za samo nekoliko dana.

Sem što je postavila nove rekorde u našem regionu Jeleni je pošlo za rukom da postane i prva srpska zvezda koja se upisala na svetsku top listu kada je nedeljni broj pregleda sa sajta Youtube u pitanju. Naime, popularni sajt "PopNable" pravi statistiku pregleda pesama u svakoj zemlji pojedinačno, a nakon toga se pravi i top lista svih pesama na svetu.



Pesma "Bankina" uspela je da uđe u top 200 najslušanijih pesama u ovom momentu na čitavom svetu i da se pozicionira na 155 mesto, što je zaista veliki uspeh, budući da je reč o pregledima na svetskom nivou, posebno kad se još uzme u obzir da je za sada jedina naša zvezda koja se našla na ovoj listi i da se na istoj listi sa njom nalaze zvezde poput Justin Biebera, Rihanne, Nicki Minaj, Taylor Swift i ostalih svetskih faca.

Koliko je veliki uspeh ove numere potvrđuje i to što je prošle nedelje na celom svetu bilo aktuelno 54.002 pesama i 19531 izvođača.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Opera17

Povezane vesti:


>