Lepota

Ljubav

Popravite svoj izgled uz pomoć JOGURTA!

Svi znamo da jogurt pomaže kod opeklina, ali on može biti i ultimativni pomagač za sjajan izgled kose, kože pa i zubi.

Popravite svoj izgled uz pomoć JOGURTA!



Različiti proizvodi koje koristimo u ishrani mogu da nam pomognu u nezi našeg izgleda. Jedan od njih je i jogurt. Istraživanja su pokazala kako jogurt pomaže pri smirivanju nadraženog i suvog temena i podstiče rast kose. Nakon šamponiranja, nanesite običan jogurt na kosu i teme, ostavite 5 minuta i zatim dobro isperite. Zatim, ljubitelje jogurta će sigurno oduševiti činjenica da on može prirodno izbeliti zube. Svaki dan utrljajte malo jogurta u zube, pričekajte nekoliko minuta, a zatim isperite vodom. Prve rezultate trebalo bi da vidite već nakon nekoliko nedelja.

Možete ga iskoristiti i kao piling za kožu - pomešajte 4 velike kašike jogurta sa kašikom šećera i tom smesom dobro istrljajte telo pa isperite. Piling će ukloniti mrtve ćelije, a jogurt dobro hidrirati i omekšati kožu.

Možete ga koristiti i kao masku za lice protiv starenja tako što ćete pomešati kašiku jogurta sa kašikom meda i kašikom svežeg limunovog soka i to naneti na lice, sačekati 10 minuta i isprati. Ovaj postupak možete ponavljati jednom nedeljno.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>