Region

Svet

Lexington bend i Ira Colonia jedva čekaju nastup na splavu Port!

Lexington bend nastupiće u sredu, 12.jula ponovo pred beogrdskom publikom. Ovog puta ovi šarmantni momci fenomenalan provod svojim fanovima obećavaju u najprestižnijem splavu "Port" .

Lexington bend i Ira Colonia jedva čekaju nastup na splavu Port! Foto: Promo



Momci iz Lexingtona ponovo će obradovati svoje fanove spektakularnim nastupom. Publika na Portu će ove srede imati priliku da uživa u stasu i glasu momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavaju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li im pripremaju još neka iznenađenja.

"Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon uspešnogi koncerta koji smo imali na Tašmajdanu možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni kada se družimo sa Beogradskom publikom i to samo u na plavu Port",  kažu momci iz Lexingtona i dodaju: "Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo kada nastupamo u Beogradu".

A već u četvrtak se sprite za puno pozitivne energije koju garantuje Indira Levak. Između Porta i Indire ljubav je neraskidiva! Sutra ponovo isto mesto, ista pevačica, luda energija, ista postava na stejdžu, i jedan zanos Indirine samostalne karijere. Nikako ne propustite ludu noć na splavu Port , jer gde je party, tu je spas i Indira za vas!! 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>