Region

Svet

Nataša Bekvalac otkrila sve o vezi sa Lukom!

Nataša Bekvalac gostujući u jednoj emisji ispričala je sve na temu razvoda, ali i otkrila pojedine detalje iz veze sa novim dečkom Lukom.

Nataša Bekvalac otkrila sve o vezi sa Lukom! Foto: Screenshot YouTube



Popularna pevačica koja je sinoć kod Ognjena Amidžića premijerno predstavila i svoju novu pesmu "Crta", iskreno je odgovarala na pitanja voditelja i otkrila, kako je zapravo upoznala Luku:

"Nisam ga upoznala posle razvoda, nego smo se ponovo sreli nekoliko nedelja pre mog razvoda. Upoznali smo se na Ibici pre šest godina. Na plaži sam ga videla i pošto je specifičnog izgleda, komentarisala sam sa sestrom. I da bih ga bolje videla, prošetala sam pored njegovog stola i čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Naravno, bio je super parti i popili smo nekoliko pića. Ja sam ga onda u povratku sa žurke malo glasnije komentarisala, a on se onda vratio nekoliko koraka nazad i rekao "Nikakav problem", na čistom srpskom jeziku. Onda smo se družili narednih dana. Na nagovor Kristine i Tanje sam stupila u kontakt sa njim zbog toga što su htele da izlažu kod njega svoje komade. Ja sam sedela i očekivala tog nekog Luku za kog sam mislila da je gej, mislila sam, bavi se modom, i da je gej", rekla je Nataša kroz osmeh i dodala da bi se za Luku udala uvek.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>