Region

Svet

Posle svega nemaju komunikaciju: Nataša Bekvalac otkrila zašto se razvela od Ljube Jovanovića

Nataša Bekvalac, popularna pevačica, prvi put je javno govorila o razvodu od Ljube Jovanovića i otkrila da nakon svega sa njim nema komunikaciju.

Posle svega nemaju komunikaciju: Nataša Bekvalac otkrila zašto se razvela od Ljube Jovanovića Foto: Screenshot YouTube



Nataša i Ljuba su se razveli u martu posle dve godine braka. Pevačica je do sada izbegavala da govori o ovoj temi, a otkrila je da u njenom odnosu sa bivšim suprugom duže vreme stvari nisu funkcionisale, te da ona više nije bila srećna pored njega.

- Istina je da sam se razvela, nije lako - rekla je Nataša u emisiji ''Amidži šou, a onda dodala: - Mislim da je razvod strašno privatna stvar. Ja sam odlučila da tako bude. To se u javnosti gledalo kao da se desilo odjednom, a to je zbog toga što nisam išla da kukam po medijima kako mi je. Razvod je samo stvar odluke, niko se ne razvodi zato što mu je dobro, nego zato što mu je loše. Ja volim svoj život, on brzo prolazi. Mediokritete sam odavno prerasla, ja živim srećan život bez obzira na to šta drugi pričaju o meni. Nisam bila srećna i to je sve. U principu, Ljuba i ja nemamo komunikaciju sada, ne znam da li je bolje tako, ali ja živim onako kako se osećam i nema šanse da odustanem od toga - iznenadila je sve Bekvalčeva priznanjem da ne govori sa bivšim suprugom.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>