Region

Svet

Jana Todorović napravila spektakl u Nemačkoj! FOTO+VIDEO

Jana Todorović u nedelju je održala spektakularan koncertu u nemačkom gradu Hamm, gde je naša publika imala prilike da uživa u najvećim hitovima ove popularne pevačice.

Jana Todorović napravila spektakl u Nemačkoj! FOTO+VIDEO Foto: Privatna arhiva



Manifestacija pod nazivom "Teferic" i ovoga puta oborila je sve rekorde zahvaljujući Jani Todorović koja važi za jednu od najomiljenijih pevačica naše publike u inostranstvu. Prvi se na bini pojavio Sejo Boy, koji je dan ranije postao tata malenog dečaka po imenu Davud, te je pravo iz bolnice došao na nastup i muškarcima poručio, da svaki od njih treba da prisustvuje porođaju. Slavljeničko raspoloženje nastavljeno je i na bini, gde je svojim pesmama napravio sjajnu atmosferu. Nakon toga na bini se pojavila Jana, koja je izazvala ovacije. Publika je uživala u njenim poznatim hitovima, a onda ih je obradovala informacijom da će uskoro izdati i novu pesmu.



Inače, tokom nastupa Seje Boya, Jana se sve vreme družila sa svojim prijateljima i menadžerom Adom Karabegom i Danijelom Brnić koji koriste svaku priliku da joj pruže podršku tokom njenih nastupa.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>