Region

Svet

Prati je u stopu: Dara Bubamara opet iskopirala Jelenu Karleušu! FOTO

Rivalstvo nekada dobrih drugarica i koleginica Dare Bubamare i Jelene Karleuše traje već godinama. A iako je javno puno puta prozivala JK, Bubamara čini se u njoj vidi i veliku inspiraciju jer svako malo ispliva neka fotka na kojoj vidimo popularnu Novosađanku u istim krpicama ili čak u istoj pozi kao i pop divu pre nje.

Prati je u stopu: Dara Bubamara opet iskopirala Jelenu Karleušu! FOTO Foto: Instagram ilustracija



Poslednji takav slučaj dogodio se juče. Jelena na svom Instagramu redovno deli sa pratiocima fotografije sa odmora, koje su veoma izazovne i provokativne. Na jednoj od njih je u bazenu u tirkiznom kupaćem kostimu koji naglašava njene bujne obline i pliva na leđima. Upravo ova fotka poslužila je Dari, pa je i ona dva dana posle JK objavila na svom Instagramu indentičnu sliku. Bubamara kao i njena koleginica pliva na leđima u bazenu, u potpuno istoj pozi, a na sebi ima i sličan kupaći kao najpopularnija pop pevačica na ovim prostorima.
 
 

‪You have enough ‬ ‪You do enough ‬ ‪You are enough ‬ ‪RELAX‬☀️☀️☀️☀️☀️

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана





Nema sumnje da je Dara prati u stopu, a videćemo koji Karleušin nastup ili fotografija će biti inspiracija za sledeće kopiranje folk pevačice.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>