Parovi

Farma

Parovi: Ćerka Aleksandre Subotić zna sve - Magdalenina iskrena poruka javnosti! FOTO

Dok je boravila u rijalitiju Parovi puno se pisalo o Aleksandri Subotić i njenoj ćerki Magdaleni, a najčešći su bili navodi da će ona ostati bez svoje mezimice kada napusti popularnu vilu.

Parovi: Ćerka Aleksandre Subotić zna sve - Magdalenina iskrena poruka javnosti! FOTO Foto: Instagram/sandrasuboticssAleksandra se nakon izlaska iz rijalitija maksimalno posvetila ćerki pa je vodi svuda sa sobom. A Aleksandrina mama i Magdalenina baka Ljuba Pantović na svom Instagram profilu okačila je unukinu sliku, uz njeno obraćanje javnosti.

Poruku prenosimo u celosti: PORUKA OD BEBE MAGDALENE: ne vidim i ne cujem nikoga osim moje mame koju volim do neba,osim moje bake koja me voli do zvezda,osim moje Bibi,Bojane,Kice,Marjana,vidim i dedu ponekad,vidim Davida koji me voli punoooo punooo i njegovu celu porodicu,vidim sve vas koji volite i podrzavate one koji me vole i cuvaju. Svima vam saljem veliko srce jer sam ja Beba Beba,najsrecnije dete na svetu!!! A one koji nas vredjaju,VIDITE DA NE VIDIM..... Ko ste vi zli ljudi,ne vidim vas i ne cujem jer mene voli toliko ljudi,koliko vi necete upoznati u zivotu!!!!!
 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>