Region

Svet

Region

Ubice mog oca: Jelisaveta Orašanin ima jedan uslov!

Serija Ubice mog oca dobiće i drugu sezonu, a Jelisaveta Orašanin, od nedavno Teodosić, postavila je jedan uslov koji će morati da se ispoštuje ukoliko ekipa želi da i dalje bude deo tima.

Ubice mog oca: Jelisaveta Orašanin ima jedan uslov! Foto: Screenshot RTS



Ubice mog oca jedna je od najgledanijih serija ikada u našoj zemlji, te svi sa nestrpljenjem iščekuju njen nastavak. Ekipa u novoj sezoni nije mnogo promenjena, te ćemo u nekoliko epizoda imati prilike da vidimo i Jelisavetu Orašanin koja se u prvoj sezoni pojavljivala u ulozi prostitutke. Ona je postavila uslov producentima, koji su oni lako prihvatili: "Jelisaveta ništa ne prepušta slučaju. Ona je u prvoj sezoni uzburkala javnost kada je s kolegom Peđom Bjelcem dočarala erotske trenutke i to je odlično prošlo kod publike. Ni u prvom delu s Vukom nije imala scene seksa, ali se jeste pred njim pojavljivala u vešu. Iako su se neki ponadali da će njih dvoje u nastavku biti bliski, od toga nema ništa", priča neimenovani izvor za "Kurir" i dodaje:

"Ona je odmah rekla da ne želi nikakve intimne kadrove s bivšim dečkom. Naravno, sa ekipom serije lako je postigla dogovor. Kako sam čuo, ona se u drugoj sezoni neće često pojavljivati, već pred kraj, ali je u trećoj sezoni očekuje veća minutaža u seriji" završava izvor Kurira.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>