Parovi

Farma

Izgubila starateljstvo nad sinom zbog Parova: Mirela Lapanović doživela nervni slom!

Mirela Lapanović nakon Parova i povratka u Sloveniju doživela je nervni slom, jer joj je njen suprug Andrej oduzeo starateljstvo nad sinom.

Izgubila starateljstvo nad sinom zbog Parova: Mirela Lapanović doživela nervni slom! Foto: Screenshot Happy tv



Mirela Lapanović je u Parovima bila jedna od najzapaženijih učesnica, a veliku pažnju privukla je njena veza sa Milutinom Milijem Radosavljevićem, iako je u Sloveniji čekao muž i deca. Mirela se uključila u emisiju Upoznajte Parove i objasnila celu situaciju.

- Jutros sam došla iz bolnice, ceo dan sam preležala. Imala sam visok pritisak, mogla sam da doživim tahikardiju. Kada sam izašla počeli su negativni komentari. Izgubila sam starateljstvo nad mlađim sinom, 6 meseci ne mogu da ga vidim. Andrej mi je u privatnim pozivima govorio da mi je podrška ali radio mi je iza leđa. Ruši mi se ceo svet a sve zbog toga što sam našla ljubav svog života. U vreme dok sam bila u "Parovima" Andrej je išao od centra za socijalni rad do advokata i iza leđa mi oduzeo sina. Kao osnov je naveo da me nema više od tri meseca, da sam našla drugog muškarca, da sam se ponašala nemoralno, moje pijanstvo iskoritio je kao da sam alkoholičar. Njemu je povređena sujeta, ne tražim nikakve izgovore, svesna sam svojih grešaka i stojim iza njih. Ali mnogo mi je teško. Ne postoji mogućnost da se ta odluka poništi. Mogu da viđam sina na svakih 6 meseci i to u prisustvu Andreja, otac ima potpuno starateljstvo nad njim. Sada mi je najbitnije da imam uz sebe Milija, roditelje, brata i sestru. Moram da se saberem i da se fokusiram na borbu za sina, ne mogu sve to da prepustim. Dete sa 8 godina i te kako treba majku. U "Parove" sam otišla kako bi zaradila za svog sina. Svi me osuđuju, doživela sam medijski linč. Sad mi je najpotrebnije da dođem za Beograd i da vidim Milutina. Ali svi moraju da znaju da nikad neću da odustanem od svog deteta, niko ne treba da staje između veze majke i sina. - otkrila je Lapanovićeva.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>