Pinkove Zvezde

Parovi

Pobednik žirija Pinkovih zvezda 2017 Indira Beriša: Razočarala sam se što nisam ušla u top tri! VIDEO

Pobednik žirija Pinkovih zvezda 2017 je devojka moćnog glasa Indira Beriša, koja je otkrila da se razočarala što se nije plasirala u top tri u velikom superfinalu.

Pobednik žirija Pinkovih zvezda 2017 Indira Beriša: Razočarala sam se što nisam ušla u top tri! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Indira je mnogima bila favorit, pa i ne čudi što je stručni žiri Pinkovih zvezda izabrao baš nju. - Nisam očekivala pobedu stručnog žirija. Malo sam se i razočarala kad sam ispala u drugom preseku, nadala sam se da ću biti u top tri. Ali dobro. Onda kad je Milan rekao da će biti još jedan pobednik, nisam očekivala uopšte da ću to biti ja - rekla je Indira Beriša za Pink. Ismaila Deliju smatra jako dobrim prijateljem. - Ismailu sam čestitala pobedu odmah, mnogo mi je drago što je pobedio. Mi se družimo od početka i sigurno ćemo ostati u kontatku i nastaviti druženje. - iskrena je Indira.

Otkriva i da je imala strah od žirija, a posebno od kralja narodne muzike Šabana Šaulića. - Na samom početku sam se pribojavala komentara žirija „Pinkovih zvezda“. I pored toga što sam u Zvezdicama imala dobar plasman, nije mi bilo svejedno kad je trebalo da zapevam pred žirijem u Zvezdama. Iskreno, najviše sam se plašila Šabanovih komentara, on je jako uspešan u svom poslu. Ja do tad nisam pevala narodnu muziku i onda kad sam počela, baš me je zanimalo šta će mi reći Šaban - rekla je Indira.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>