Pinkove Zvezde

Parovi

Pobednik Pinkovih zvezda 2017 Ismail Delija: Mnogo sam srećan što sam pobedio! VIDEO

Pobednik Pinkovih zvezda 2017 je mladi Nikšićanin Ismail Delija, koji je osvojio publiku svojim vanserijskim talentom, a odmah posle velikog superfinala sumirao je svoje utiske.

Pobednik Pinkovih zvezda 2017 Ismail Delija: Mnogo sam srećan što sam pobedio! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Ismail ne krije da je srećan što je pobednik Pinkovih zvezda. - Nisam ni sanjao da ću biti pobednik. Mislio sam da ću stići do polufinala, a dalje ne. Mnogo sam srećan što sam pobedio, a "Pinkove zvezde" ću osim po pobedi, pamtiti i po prijateljstvima koje sam stekao. Iskreno, ja sam mislio da će Marko Stolić da pobedi, kad smo bili nas dvojica na kraju. Nisam očekivao da ću ja pobediti. U tom trenutku proglašenja pobednika mi nije bilo dobro, srce mi je lupalo kao ludo, baš sam imao tremu - iskren je bio Delija za Pink.

Poruke podrške, a sad već i čestitke pristižu sa svih strana, a Ismail je otkrio i svoje planove za budućnost. - Još uvek nisam otvorio poruke na Fejsbuku ni na Instagramu, nisam stigao. Ali znam da je stiglo dosta poruka jer mi je telefon zablokirao. Moji planovi za dalje su prvo da završim školu i fakultet, pa onda pevanje - rekao je pobednik Pinkovih zvezda i otkrio ko mu je bio favorit: - Moj favorit je bila Indira Beriša. Ona mi je jako dobra drugarica, ali bez obzira na to, peva mnogo dobro.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>