Pinkove Zvezde

Parovi

Pinkove zvezde: Pobednik je Ismail Delija!

Pobednik treće sezone takmičenja Pinkove zvezde 2017 je Ismail Delija! U superfinalu popularnog muzičkog takmičenja, publika je SMS glasovima odlučila da laskavu titulu ponese Ismail Delija

Pinkove zvezde: Pobednik je Ismail Delija! Foto: Screenshot Youtube



Nakon 10 meseci napornog takmičenja, suza, znoja, nervoze, stresa, treća sezona muzičkog šou programa Pinkove zvezde došla je do kraja. Uživali smo u nastupima sjajnih takmičara koji su nas oduševljavali svojim interpretacijama, ali pobednik je mogao biti samo jedan, a zahvaljujući gledaocima i njihovim SMS glasovima, ove godine to je Ismail Delija. Drugo mesto osvojio je Marko Stolić, dok je nagradu žirija, koju je proglasila Maja Nikolić, dobila Indira Beriša.

Ono što je bilo drugačije u ovoj superfinalnoj emisiji jeste žiri, koji su činili estradni menadžer Saša Obradović, voditeljka Lea Kiš, kompozitor Damir Handanović, novinarka Dragana Tripić i stilista Saša Vidić. Njih petoro su davali poslednje savete takmičarima pred početak njihovih karijera, a verujemo da su im pomogli u tome šta dalje da rade nakon takmičenja.

Žiri koji smo gledali cele sezone, Šabana Šaulića, Daru Bubamaru, Zoricu Brunclik, Draganu Mirković i Maju Nikolić, ove večeri nismo videli na crvenim stolicama, kao što ih nije bilo u nekoliko finalnih emisija, a razlog tome je da ne bi uticali na gledaoce, jer svako od njih ima svog favorita.

Svim superfinalistima čestitamo i želimo sreću u daljoj karijeri.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>