Parovi

Farma

Haos u emisji uživo: Ružica Veljković plakala pa napala Evu Ras! VIDEO

Ružica Veljković, pobednica četvrte sezone Parova, napravila je haosu u jednoj emisiji kada se rasplakala, a potom i napala glumicu Evu Ras.

Haos u emisji uživo: Ružica Veljković plakala pa napala Evu Ras! VIDEO  Foto: Screenshot YouTube



Pobednica prošle sezone Parova Ružica Vejković pre nekoliko dana gostovala je u emisiji "Posle ručka" na TV Hepi. Jedna od gošči je bila i legendarna glumica Eva Ras, koja je imala nesuglasice sa Ružicom u emisiji. Veljkovićevoj su iz režije pustili snimke iz četvrte sezone u kojoj je učestvovala. Ona se nakon snimka rasplakala i rekla da je ponosna na trenutke iz rijalitija.

Eva Ras nije mogla da prećuti, te je zgranuto prokomentarisala:- Ovo vam je prelepo? Ovo je odvratno - rekla je Eva, a Ružica se nije libila da žestoko odgovori glumici sa višedecenijskom karijerom. - Pa eto, meni je divno. I ponosna sam na sve, jer sam pobedila - rekla je ona, a Eva je šokirano rekla "Mene ste pobedili?", a Ružica je kao iz topa rekla: - Da, pobedila sam i vas. Jer nije lako uspeti u takvoj igri - rekla je ona dok su je prisutni šokirano gledali, jer nisu mogli da veruju da je Ružica razgovarala sa glumicom na takav način.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>