Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Uoči superfinala Katarina Radulović poručila: Malo sam tužna!

Večeras je superfinale takmičenja Pinkove zvezdice, a jedna od onih koja će se boriti za pobedu je i Katarina Radulović.

Pinkove zvezdice: Uoči superfinala Katarina Radulović poručila: Malo sam tužna! Foto: Privatna arhiva



Večeras ćemo, posle 10 meseci takmičenja saznati ko će poneti titulu "Pinkove zvezdice" za 3. sezonu. I večeras će publika svojim sms porukama dati glas i odlučiti ko je najbolji. Katarina Radulović, jedna od takmičarki, priznaje da je malo tužna pred samo superfinale:"Jako sam uzbuđena i radujem se večerašnjoj emisiji. Istovremeno sam malo i tužna zato što se već sutra privremeno rastajemo. Ali okupljaćemo se mi još, jer mi smo porodica "Pinkova zvezdice". Nakon deset meseci uzastopnih putovanja, odricanja , posvećenosti i velikog rada, došao je trenutak da zaokružim ovaj divan period svog života. Kako je takmičenje odmicalo superfinale je postajalo moj mali potajni san. Ostvario se. Jako sam srećna i ponosna. Pored moje Crne Gore, stiže mi podrška sa svih strana. Beskrajno sam zahvalna svima. Sada odlučuje publika svojom sms podrškom" rekla je Katarina i dodala da je raduje što će prihod od poruka koje pristingu za takmičare u "Pinkovim zvezdicama" biti uplaćen u humanitarne svrhe, odnosno za lečenje šestogodišnjeg Nemanje Damčevića.

Pored Katarine Radulović, u superfinalu su i Jovana Radonić, Tatjana Savatić, Bojana Radovanović, David Marković, Komnen Vuković, Marina Stanković, Lorena Janković, Sergej Pajić, Todor Kitanović i Roko Blažević.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>