Parovi

Farma

Pobednica Parova prevarila javnost i fanove: Isplivao dokaz da Dalila nije dobila stan!? FOTO

Pobednica pete sezone Parovi Dalila Mujić pohvalila se da je od fanova dobila stan, ali je isplivao dokaz da je starleta prevarila sve.

Pobednica Parova prevarila javnost i fanove: Isplivao dokaz da Dalila nije dobila stan!? FOTO Foto: Instagram/dalila_morenno_official



Naime, nakon što je pobedila i osvojila 30.000 evra, Dalila je kao nagradu od fanova i obožavatelja koji su je svih šest meseci podržavali dobila stan u Zemunu u koji s eodmah po izlasku iz rijalitija uselila zajedno sa svojim dečkom. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje lajvove i fotke iz novog stana. Sudeći po tome, može se zaključiti da u stanu dominira beli nameštaj koji je veoma moderan i sa ukusom izabran.
 
 

Relax with my love 🙈🙈🙈🙈 #im #the #winner 🎖💰🏆

Објава коју дели Jedini pravi profil 🤗😇🍼 (@dalila_morenno_official) дана



No, s druge strane javljaju se i oni kojima nije svejedno što je Dalila pobedila (imali su nekog drugog favorita), pa jedni od fanova tih finalista objavili su na Fejsbuku fotografiju stana koji je identičan Dalilinom, a koji se izdaje na jedan dan i koji se takođe nalazi u Zemunu. Oni pišu po društvenim mrežama kako je Mujićeva prevarila ljude i iznajmila stan, dok drugima govori da ga je dobila na poklon.
 


Šta je u stvari istina, ne znamo, ali verujemo da će se Dalila oglasiti i da će otkriti svima o čemu se zapravo radi.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>