Svet

Region

Al Paćino otkrio zbog čega je dobio ulogu u filmu Kum!

Al Paćino, legendarni glumac, nedavno je otkrio kako je došlo do toga da on dobije ulogu u kultnom filmu ''Kum'', reditelja Frensisa Forda Kopole.

Al Paćino otkrio zbog čega je dobio ulogu u filmu Kum! Foto: Screenshot YouTube



Jedan od najgledanijih i najpopularnijih filmova na svetu je svakako "Kum". Ovo delo filmske umetnosti uvršteno je na listu 100 najboljih filmova svih vremena. Glavna uloga pripala je Al Paćinu, a čak četiri i po decenije kasnije otkrio je zbog čega je baš on dobio priliku da tumači taj lik. - Mafijaši sa Sicilije nikada ne bi prihvatili nekog glumca koji nema poreklo sa tog ostrva. Lik Majkla je iz Korleonea sa Sicilije, a moj deda po majci je takođe odatle- izjavio je 77-ogodišnji glumac aludirajući na poreklo koje je presudilo davnih 70ih.

Njegov sunarodnik, reditelj ostvarenja Frensis Ford Kopola se opredelio za njega i zamalo dobio otkaz tom prilikom. - Glavnu ulogu je trebalo da dobije Džek Nikolson ili Robert Retford, ali sam ja znao da taj mali žilavi Italijan jedino može da odigra mafijaša uverljivo- napomenuo je proslavljeni reditelj.

Viber

Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>