Region

Svet

Aca Lukas otkrio sve: Evo šta je glavni razlog njegovog razvoda!

Aca Lukas poslednjih dana puni novinske stupce zbog razvoda sa Sonjom Vuksanović, ali i nove veze, a pevač je prvi put progovorio iskreno o svemu.

Aca Lukas otkrio sve: Evo šta je glavni razlog njegovog razvoda! Foto: Instagram/ aleksandar_vuksanovic_officialAca Lukas objavio je prošle nedelje da se razvodi od Sonje Vuksanović, a mediji su ga ubrzo na Zlatiboru uslikali sa novom devojkom, Branislavom. Pevač je rešio da otkrije zašto je došlo do razvoda i šta se sve izdešavalo:

"Ne bih nikome da se pravdam, već želim da kažem ono što mi je na srcu. Moja zajednica sa Sonjom već više od godinu dana nije funkcionisala, što ne znači da je iko kriv, već da je došlo do emotivne praznine. To više nije bio brak, osećanja su se ugasila. Dogovorili smo se da se rastanemo, ali bilo je turbulencija, ne zbog mene i nje, nego zbog činjenice da oboje treba da izdržimo pritisak raznoraznih savetnika. Ja sam izdržao, ona malo manje. Desile su se stvari koje nisu bile lepe ni poželjne za sve ono što smo prošli u našem zajedničkom životu. Emotivni rastanak već se dogodio, kao i sudski razvod. Da je valjalo, ne bi bilo tako" 

Pevač je dodao da nije preljubnik, kao i da to nije razlog zbog kojeg se rastaje sa Sonjom"Nikada nisam za Sonju ništa ružno rekao, a koliko ja znam, nije ni ona za mene. Istina je da imam novu devojku i da sam se zaljubio, a to ne bi bilo tako da je u mom braku bilo sve u redu. Sve vreme bio sam dobar muž i otac, pogotovo ovo drugo. Ne bih ulazio u dublje analize ko je kriv za naš razvod, ali preljubnik nisam. Dok se zvanično nismo rastali, nisam otpočeo novu vezu. Stojim iza svojih dela i volim Branislavu, ne krijem to".

Aca ističe da do pomirenja neće doći:"Brak je završen onog trena kada smo to odlučili i ne postoji nijedan promil da se nešto promeni. Nisam čovek koji nešto kaže pa se predomisli. Dobro sam procenio šta treba da uradim sa svojim životom. Moj brak je gotov, ali moj odnos sa Sonjom nije, jer mi treba da budemo prijatelji, najviše zbog Viktorije. A naše emocije ostaju zapečaćene do kraja života" ispričao je on za magazin Story.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>