Region

Svet

Milica Todorović otkrila kako je došlo do saradnje sa Eminom Jahović!

Milica Todorović i Emina Jahović rešile su da ukrste glasove i snime duet, o čemu se priča nedeljama unazad, a mlada pevačica je otkrila kako je došlo do saradnje!

Milica Todorović otkrila kako je došlo do saradnje sa Eminom Jahović! Foto: Screenshot YouTube



Iako će možda nekima delovati kao neobičan spoj, Milica Todorović i Emina Jahović odlučile su da svojoj publici predstave nešto potpuno drugačije kada je njihova muzika u pitanju. Njih dve su ukrstile glasove i snimile duetsku pesmu, a evo šta je Milica o tome rekla:"Ja Eminu nisam poznavala. Ona je mene skoro nazvala i pitala "Šta se dešava, imaš li neki duet, ženski duet?", ja sam rekla da nemam, ponudila mi je pesmu, rekla je "Imam nešto super zanimljivo", ja sam rekla okej, hajde da čujem i kad sam čula pesmu, na prvo slušanje mi je bila jako čudna, zato što je zaista nešto što ja do sad nisam pevala, a i neke reči su akcentovane... drugačije, čućete. I onda sam je pitala Emina šta je ovo? "To je mila sve kako treba, ja znam zašto sam to tako napisala" (rekla je Emina) ja sam preslušala još jedno dva, tri puta i tako počela da skačem po kući" izjavila je Milica za "IDJTV".

Ona je otkrila i kakvo mišljenje ima o Emini:"Uvek sam je volela, volela sam tu njenu prefinjenost, tu njenu mekoću u glasu, slatkoću i uvek mi se lepo oblačila, tako ima taj neki stav, fenomenalan".

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>