Svet

Region

Šok: Jedanaestogodišnja ćerka Bred Pita i Anđeline Džoli postaje dečak?!

Ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli, Šilou, odlučila je da postane dečak i iako ima tek jedanaest godina, navodno, je već krenula i sa hormonskim terapijama. 

Šok: Jedanaestogodišnja ćerka Bred Pita i Anđeline Džoli postaje dečak?! Foto: Screenshot today.com



Šilou je inače prvo biološko dete nekadašnjeg slavnog para. Bred Pit je, kada je Šilou imala samo pet godina, ispričao kod Opre kako njegova malena ćerka voli da oblači odeću za dečake i da igra “muške igre”. On je tada otkrio da Šilou traži od svojih roditelja da je zovu Džek ili Piter.

Oblačenje u mušku odeću za malu devojčicu nije bilo samo faza odrastanja već način da pokaže kako se oduvek osećala kao dečak zarobljen u telu devojčice, pišu američki mediji. Njeni slavni roditelji su je od malih nogu podržavali, pa je nikada nisu terali da nosi haljine. Šilou od najranijeg detinjstva nije viđena u ženskoj odeći već samo u udobnim trenerkama i “kargo” pantalonama kakve nose njena braća, dok za svečane prilike bira odela, poput onih koje nosi tata Bred Pit.

Kada je navršila 11 godina, 27. maja 2017. godine, otišla je kod stručnjaka koji joj je preporučio hormonsku terapiju i savetovanje, a to bi trebalo da joj pomogne da postane dečak.

Viber

Izvor: Story.rs

Povezane vesti:


>