Region

Svet

Boban Rajović raspametio publiku u Ambisu! FOTO+VIDEO

Boban Rajović proteklog vikenda nastupio je u prepunom klubu Ambis, gde je prisutnoj publici priredio nezaboravno veče.

Boban Rajović raspametio publiku u Ambisu! FOTO+VIDEO Foto: Ambis club



Popularni pevač i ovoga puta je opravdao epitet kralja dijaspore jer je svojim sepktakularinim nastupom u klubu Ambis bukvalno raspametio publiku. Svojom harizmom publiku osvaja gde god se pojavi, a njegove pesme svrstavaju se u najveće hitove.  Njegovi hitovi poput pesama "Dijagnoza", "Darovi", "Tetovaza", pa sve do "Usne boje vina" i drugih doprineli su da protekli vikend bude nezaboravan. 


Da ga publika obožava  dokaz su i redovi koji su se stvarali ispred bekstejdža. Nakon Bobana Rajovića na bini se pojavio i mladi i talentovani muzičar, koga mnogi smatraju naslednikom Šabana Šaulića, Menil koji je pored Rajovića doprino da ovo veče zaista bude posebno.

U bekstejdžu Menil se zabavljao sa svojim prijateljima, te su u jednom trenutku organizovali takmičenje pevača, a ono što je najviše zanimljivo je i to da njegov brat Munir, Mujo Isanović i menadžer Saša imaju neverovatne glasove, te su i oni u jednom momentu zapevali. Inače, mladi pevač je otkrio da uskoro snima duet sa Miletom Kitićem, koji će biti potpuni bum na estradi, ali je i napomenuo da mnogo nastupa, te da je bukiran do kraja leta.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>